Afscheid nemen zoals je zelf wilt

Een mooi afscheid

Afscheid nemen zoals je zelf wilt

Als iemand is overleden komt er veel op je af. In korte tijd moeten veel beslissingen worden genomen, maar door de emoties gaat er vaak veel langs je heen. Met warmte, betrokkenheid en professionaliteit kan ik u daarbij begeleiden. Door zorgvuldig te luisteren en ideeën aan te reiken ondersteun ik u bij het maken van keuzes. U heeft de ruimte om alles rond de uitvaart op uw eigen manier te doen. Dat is een afscheid waar je met een goed gevoel op terug kunt kijken en dat troost kan bieden bij het verlies.

Video afspelen

Zorgvuldige begeleiding

Ik ontmoet u op een kwetsbaar moment: u heeft net iemand verloren. Er moeten dingen geregeld worden, maar daar staat je hoofd niet naar. Dan is het fijn dat er een uitvaartverzorger is die rust kan brengen en die je stap voor stap kan begeleiden bij alle beslissingen. Met aandacht en inlevingsvermogen ga ik met u in gesprek. Ik neem de tijd voor u. Niet alles hoeft al op de eerste dag beslist te worden.

Een eigen-wijze uitvaart

Ieder mens is uniek – iedere uitvaart is uniek. Voor een afscheid bestaat geen recept. Daarom zal ik als uitvaartverzorger iedere keer weer helpen zoeken naar de eigen-wijze uitvaart die past bij de overledene en bij de nabestaanden. Het zijn vaak de kleine gebaren, de details die zorgen voor de eigen sfeer bij een uitvaart.

Uitvaart Groningen

Ruim 20 jaar begeleidt Marijke Buursink Uitvaartverzorging nabestaanden in en rond Groningen bij het vinden van een passend afscheid van een dierbare. In die tijd is er veel veranderd. Zij kan u adviseren bij kiezen van een crematorium, begraafplaats of andere locatie in Groningen.

De kracht van kleinschaligheid

Kiezen voor een klein bedrijf is kiezen voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en flexibiliteit.

Kosten

Wanneer de beurs niet ruim is en u een budget uitvaart overweegt, denk ik met u mee om de kosten van de uitvaart te beheersen.

Ervaringen van anderen

Jan
Hoi Marijke, bedankt voor het organiseren van de uitvaart van mijn vrouw. Jouw vondst om dat in de tuin te doen was werkelijk geweldig. Maar daarnaast was het een enorme steun dat ze thuis is opgebaard. We hebben een mooie rouwkamer ingericht. Het is zo warm na het overlijden gedurende vier of vijf dagen - dat je thuis langzaam afscheid kunt nemen. Het is eigenlijk in een soort stapjes dat je definitief afscheid neemt. Op elk moment van de dag kon ik bij haar zijn. We waren steeds thuis, in onze eigen omgeving. Dat heeft mijn verwerkingsproces in ieder geval mega geholpen.
Minke
Marijke, bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Je hebt ons bijstaan in een week, waar veel op ons afkwam en we snel beslissingen moesten maken. Dit proces heb je op een hele fijne en warme manier begeleidt. Het voelde even alsof je een familielid was. Vertrouwd en eerlijk. Iemand die alles onder controle heeft en waar je bij terecht kan. Je liet ruimte over om het op onze eigen manier te doen, maar je gaf ook je eerlijke mening. Dit heb ik erg gewaardeerd en ik vertrouwde je hierin. We hebben waardig afscheid kunnen nemen van iemand waar we veel van houden en daar ben ik je erg dankbaar voor.
José en familie
Dag mevrouw Buursink, Nou weet ik niet of u wel eens reacties krijgt maar wil dit toch graag doen. Wij hebben een heel goed gevoel hoe de crematie van “onze Dineke” verlopen is op woensdag 4 april, daar had ik grote zorgen over toen mijn broers en zus vertelden dat Dineke’s wens was dat de kist “alleen” naar het crematorium zou gaan, zonder familie nota bene. Gelukkig hebben we dat niet gedaan. En het was niet de bedoeling, maar wat waren we blij dat u de gelegenheid gaf voor enkele sprekers. Alles is nu zeer eerbiedig verlopen, dank voor uw perfecte verzorging. José en familie
Jans
We hebben je begeleiding als heel prettig ervaren. Alles liep als vanzelf. Het lijkt raar om te zeggen, maar je had de leiding en je zag alles, maar we merkten je eigenlijk niet. Dank je wel!
Ria
Ik kan alleen maar complimenten geven over de manier hoe Marijke mij heeft begeleid in deze moeilijke dagen, hoe ze van alle informatie die ze had gekregen over het leven van mijn man een prachtig verhaal heeft gemaakt, dat ze prachtig heeft voorgedragen op de uitvaart. Ze kwam zo deskundig over, zo rustig, niet op de voorgrond tredend, maar ze heeft alles uitstekend onder controle. Een warm persoon en m.i. een topper in deze branche.
Previous
Next