Begrafenis Haren

Ook voor het verzorgen van een begrafenis in Haren en omstreken kunt u een beroep doen op Marijke Buursink Uitvaartverzorging. Zij verzorgt al twintig jaar uitvaarten met professionaliteit, betrokkenheid en aandacht voor detail. Ieder mens is uniek en daarmee is ieder sterven ook uniek. Marijke Buursink Uitvaartverzorging helpt u bij het vinden van uw wijze van afscheid nemen. De uitvaarten zijn steeds persoonlijker geworden. Ook een begrafenis is Haren verloopt niet meer volgens een standaardrecept. Of u nu een spirituele, groene of kerkelijke begrafenis wenst, Marijke Buursink Uitvaartverzorging zoekt samen met u vindingrijke oplossingen voor uw wensen en ideeën. Bij een grote begrafenis zal alles uitstekend moeten worden georganiseerd, bij een kleine uitvaart staan intimiteit en sfeer voorop.

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

Steun en hulp bij het regelen van een begrafenis in Haren en omstreken

Afhankelijk van uw wensen wordt er een begrafenis of crematie geregeld waarin ruimte voor stilte is en waardoor u op een waardige wijze afscheid kunt nemen van uw verlies. Marijke Buursink uitvaartverzorging helpt u door de zware dagen tussen overlijden en uitvaart met betrokkenheid en aandacht. Op professionele wijze neemt zij de praktische zaken van u over, wanneer u dat wenst. Door niet alles op één dag te regelen, maar stap voor stap, krijgt u de ruimte om in rust de beslissingen te nemen die nu eenmaal genomen moeten worden, maar waar je hoofd niet naar staat. Een uitvaart kun je nooit kunt overdoen en daarom wil je dat alles perfect verloopt.

Neem telefonisch of per mail contact met de uitvaartverzorging

Afscheid nemen doet u met uw naasten uiteindelijk zelf op uw eigen wijze. Maar wij luisteren met aandacht naar uw vragen, wensen en zorgen zodat we u succesvol kunnen ondersteunen en helpen. Indien u vragen heeft, dan kunt u contact met ons op nemen per telefoon (050 – 58 93 005) of per email (info@marijkebuursink.nl). We kunnen bij u thuis komen voor een voorgesprek of een afspraak maken op ons adres: Oosterseweg 1 te Zuidwolde.