Begrafenisondernemer Haren regelt complete uitvaart

Voor altijd afscheid nemen van iemand, is misschien wel het moeilijkste wat er is. Graag bied ik u in deze moeilijke tijd een troostende hand en help u stap voor stap door alle processen heen die het regelen van een begrafenis met zich meebrengt. Wanneer je iemand verliest, staat de wereld even stil. Dan is het fijn dat iemand vakmatig het hoofd koel houdt en u met een warm hart kan begeleiden. Marijke Buursink Uitvaartverzorging kan u begeleiden bij het maken van alle keuzes rond een begrafenis in Haren.  Ik kan het rouwvervoer en ook het rouwdrukwerk voor u verzorgen en dragers inhuren wanneer u niet zelf de kist wilt dragen.

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

Begrafenisondernemer Haren neemt veel uit handen

Marijke Buursink Uitvaartdiensten verzorgt uw crematie of begrafenis en begeleidt u in alle facetten. Ook dingen waar u misschien niet zo snel aan denkt. Bijvoorbeeld wanneer jonge kinderen de uitvaartdienst bijwonen. Kinderen gaan op een andere manier met de dood om dan volwassenen. En ieder kind doet dat ook weer anders. Mijn ervaring is dat veel kinderen het prettig vinden als hun ouders hen op een of andere manier betrekken bij de voorbereidingen. Samen bespreken we alles wat aan de orde komt, om zo te komen tot een afscheidsdienst die past bij de overledene en ook bij degenen die hij of zij achterlaat. In deze emotionele tijd is het doorhakken van knopen en het nemen van beslissingen beslist geen gemakkelijke taak. Daarom ben ik er om u bij de hand te nemen.

Contactmogelijkheden

Neem voor vrijblijvende informatie gerust contact op. U kunt Marijke Buursink Uitvaartverzorging als begrafenisondernemer Haren tijdens kantooruren bellen op nummer 050 – 58 93 005. Een mail sturen kan ook via info@marijkebuursink.nl.