Crematie Haren

Crematie Haren

Wanneer je een dierbare verliest, dan staat je wereld op zijn kop. Naast alle emoties die je zelf hebt, moeten er ook meteen en voor je gevoel veel te snel allemaal beslissingen worden genomen. Het is fijn dat er dan iemand is die je kan begeleiden met de praktische raadgevingen en oplossingen en die je werk uit handen neemt. Warmte, betrokkenheid en ruimte voor stilte staan bij mij hoog in het vaandel.

Een afscheid kun je nooit overdoen. En je wilt ook een uitvaart van kwaliteit. Daarom is het van belang dat alles op de dag van de uitvaart tot in de puntjes is georganiseerd. Marijke Buursink Uitvaartverzorging regelt al 20 jaar alle vormen van uitvaart. Of u nu een grote of een kleine uitvaart wenst, in het crematorium of op een andere, bijzondere locatie, waar de omgeving van Haren zo rijk aan is, ik denk met u mee, zodat het afscheid precies bij u past.

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

Tot in de puntjes verzorgde crematie in Haren en omstreken

De details bepalen de kwaliteit van de uitvaart. Dat begint bij het regelen van een geschikte locatie en een geschikt tijdstip. Steeds vaker zoeken nabestaanden een eigen locatie voor het houden van een plechtigheid en condoleance. De overledene wordt dan in kleine kring naar het crematorium gebracht of het afscheid vindt zelfs daadwerkelijk plaats op die locatie. Marijke Buursink Uitvaartverzorging biedt vakkundige begeleiding bij het zoeken naar uw vorm van afscheid nemen.

Dat kan natuurlijk ook in het crematorium. Van belang is dan dat er voldoende tijd wordt gereserveerd om de uitvaart in rust te laten verlopen. Alles speelt zich op één, neutrale, plek af. Er is een goede muziekinstallatie en het crematorium biedt uitstekende cateringmogelijkheden. Ook zo kan de uitvaart tot in de puntjes worden geregeld.

Wilt u een kerkelijke, een groene of spirituele uitvaart? Ook daarbij kan Marijke Buursink u begeleiden.

Neem contact op met Marijke Buursink uitvaartverzorging

Wilt u meer informatie over de vindingrijke en originele oplossingen van Marijke Buursink Uitvaartverzorging rondom en tijdens de uitvaart? Dan kunt u hiervoor contact opnemen met Marijke Buursink Uitvaartverzorging via 050 – 58 93 005. Ook per mail: info@marijkebuursink.nl kunt u contact met ons opnemen. Wilt u een bezoek brengen aan ons? Ons bedrijf is gevestigd op de Oosterseweg 1 te Zuidwolde.