Crematieverzorging Haren

Wanneer u een dierbare verliest wilt u natuurlijk dat diegene een mooi en gedenkwaardig afscheid krijgt. Wilt u een crematie laten verzorgen in Haren dan bent u bij Marijke Buursink Uitvaartverzorging aan het juiste adres. Wij zijn al 20 jaar werkzaam in de uitvaartverzorging en hebben daardoor ruime ervaring met het begeleiden en verzorgen van crematies.

Tegenwoordig wordt een uitvaart steeds persoonlijker en in veel gevallen heeft de overledene hiervoor zelf ook al wensen kenbaar gemaakt. In samenspraak met u zoeken we naar die vorm van afscheid die recht doet aan alle betrokkenen. Soms worden daarin nieuwe en originele wegen bewandeld. Alles verloopt in respect voor de overledene en de nabestaanden.

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

Uw crematieverzorging in goede handen

Wij zijn een vertrouwd adres voor het verzorgen van uw crematie Haren. Wij bezoeken u zo snel mogelijk wanneer u een overlijden bij ons meldt. Samen met u bespreken we hoe en waar de overledene zal worden opgebaard.  Vervolgens zullen we alle wensen, ideeën en alle mogelijkheden rond de uitvaart doornemen zoals mogelijke locaties, sprekers, muziek. Het is ook mogelijk dat ik nog een extra gesprek met u heb over het leven van de overledene en aan de hand daarvan een In Memoriam samenstel. Het is aan u als nabestaande om ons te laten weten hoe u de uitvaart wilt vormgeven. Uiteraard verzorgen wij ook de rouwkaarten en desgewenst de plaatsing van een rouwadvertentie in een plaatselijke, regionale of landelijke krant.

Wilt u een vrijblijvend voorgesprek of een uitvaart laten verzorgen?

Wanneer een dierbare is overleden en u wilt dat wij de uitvaart verzorgen, dan kunt u dag en nacht contact met ons opnemen via telefoonnummer 050 – 58 93 005. Wilt u vrijblijvend kennismaken om te zien of uw wensen en onze werkwijze op elkaar aansluiten dan kunt u hiervoor tijdens kantooruren altijd een afspraak maken. U kunt dit ook via e-mail doen op info@marijkebuursink.nl.