Crematorium Groningen

Crematorium Groningen

In de provincie Groningen zijn diverse crematoria. Dikwijls kiezen mensen voor het crematorium dat het dichts bij hun in de buurt is. Dat is een logische keuze. Maar soms kan het beter passen bij de uitvaart om een andere plek te kiezen. Marijke Buursink Uitvaartverzorging kan u adviseren welk crematorium in Groningen en welke aula- ruimte het best bij u zal passen. De crematoria in Delfzijl, Appingedam, Winschoten, Stadskanaal hebben alle hun eigen manier van werken.

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

Crematoria in Groningen

Inmiddels zijn er 2 crematoria in de stad Groningen. Marijke Buursink Uitvaartverzorging heeft ervaring met beide locaties. Ik kan u informatie geven over alle mogelijkheden en onmogelijkheden en kan naar aanleiding van de wensen die u heeft adviseren welk crematorium waarschijnlijk het best bij u zal passen. Een zeer grote uitvaart of een uitvaart in intieme kring vragen andere ruimtes. En vindt het afscheid elder plaats, dan dienen de mogelijkheden en de ligging van het crematorium daarbij aan te sluiten.

Aandacht en rust in een crematorium

Bij een goede planning heeft u alle tijd en ruimte voor het afscheid – ook in een crematorium. U bepaalt hoe lang we nodig hebben – daar is geen limiet aan. Er zijn soms wel extra kosten aan verbonden. Met 200 mensen heb je nu eemaal meer tijd nodig voor het condoleren dan met 20 mensen. Maar met 20 mensen kun je bijvoorbeeld uitvoerig de tijd nemen om met elkaar te spreken tijdens een lunch. De catering is in alle crematoria uitstekend verzorgd – ook daarin kan ik u adviseren.

Wanneer u al vooraf informatie wilt over een crematorium in Groningen of in een voorgesprek met Marijke Buursink Uitvaartverzorging alles rond een crematie wilt bespreken, dan kan dat. Bel telefoonnummer 06 – 411 085 20 of mail naar info@marijkebuursink.nl.