Herdenkingsdienst regelen Groningen

Marijke Buursink Uitvaartverzorging kan een herdenkingsdienst regelen in Groningen op basis van uw wensen en behoeften. Het verlies van een dierbare zet je wereld op zijn kop, ook al is het voor korte tijd. In korte tijd moeten er veel zaken worden geregeld, terwijl je hoofd daar niet naar staat.

Steeds vaker stellen mensen hun lichaam na hun dood ter beschikking van de wetenschap. Voor de nabestaanden is dat niet altijd gemakkelijk. In technische zin is er geen uitvaart – immers, er is geen lichaam. Vaak is er wel de behoefte aan een vorm van herdenken of zelfs een herdenkingsdienst. In samenspraak met u zoekt Marijke Buursink Uitvaartverzorging naar een bijzondere en passende wijze om de persoon te herdenken in de vorm van een mooie herdenkingsdienst in Groningen. We zullen ook samen zoeken naar een passende locatie. Dit kan variëren van bij iemand thuis tot in de Martinikerk.

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

Een persoonlijke herdenkingsdienst regelen in Groningen

Wanneer wij u begeleiden bij het regelen van een herdenkingsdienst in Groningen, dan zijn uw wensen hierbij leidend. In veel gevallen heeft u al een idee over hoe u de herdenkingsdienst wilt laten regelen in Groningen. Hierbij valt te denken aan het totale verloop, maar ook aan de details, zoals kaarsen, muziek en de overige aankleding van de ruimte. Wij begeleiden u hierbij, zodat u zeker weet dat u een herdenkingsdienst regelt in Groningen die goed past bij u en bij de overledene. Herdenken is iets heel persoonlijks. Als klein bedrijf bieden wij u alle aandacht en de flexibiliteit om in te spelen op uw ideeën. Door 20 jaar ervaring in de uitvaartverzorging kunnen wij u ideeën en suggesties aanreiken waar u misschien zelf nog niet aan hebt gedacht.

Neem contact met ons op

Marijke Buursink Uitvaartverzorging is gehuisvest aan de Oosterseweg 1 in Zuidwolde. Wij staan graag voor u klaar om een herdenkingsdienst te regelen in Groningen. Wilt u meer weten of wilt u kennismaken met onze persoonlijke werkwijze? Bel dan naar 050 – 58 93 005 of mail naar info@marijkebuursink.nl. Wij zijn u graag van dienst.