Natuurbegraven Groningen

Natuurbegraven Groningen

Steeds meer mensen denken tegenwoordig zelf al na over hun afscheid van het leven. Ook als dit hopelijk nog ver in het verschiet ligt, maar ook als door ziekte duidelijk is dat het afscheid binnen afzienbare tijd aan de orde zal zijn. De invulling van de plechtigheid maar ook de plaats waar u begraven wilt worden zijn belangrijke onderwerpen hierbij. Natuurbegraven Groningen spreekt daarbij steeds meer mensen aan. U kunt niet zomaar besluiten dat u in een bepaald bos begraven wilt worden. Maar er zijn wel natuurbegraafplaatsen die een duidelijk ander karakter hebben dan de traditionele kerkhoven zoals we die meestal tegenkomen.

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

Wilt u meer weten over natuurbegraven in Groningen?

Wanneer het idee van natuurbegraven Groningen u aanspreekt, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan uiteraard ook wanneer uw afscheid nog niet aanstaande is. Het is nooit verkeerd om zich hierover te oriënteren. Zo kunt u nabestaanden veel werk uit handen nemen omdat uw wensen duidelijk op papier staan. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 050 – 58 93 005. U kunt ook een bericht sturen naar info@marijkebuursink.nl.

De kwaliteit van een kleinschalig uitvaartverzorger in Groningen

Marijke Buursink Uitvaartverzorging is een klein bedrijf. Daardoor hebben de nabestaanden met één persoon te maken. Ik overleg met de familie en begeleid de uitvaart op de dag zelf. Ik vind het belangrijk dat organisatie op de dag zelf vlekkeloos is. U kunt het namelijk nooit overdoen. 

Voor informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Voor een melding van overlijden dag en nacht: 050- 5893005