Rouwvervoer Groningen

Rouwvervoer gebeurt meestal met een rouwauto. Marijke Buursink Uitvaartverzorging maakt gebruik van representatieve auto’s: een zwarte Cadillac, een grijze Lincoln en een auberginekleur Volvo. Maar er zijn naast het gebruik van de rouwauto diverse andere mogleijkheden. Men kan bijvoorbeeld een fiets gebruiken voor het vervoer van de kist. Ook is er de motor (Harley). Klassiek is het gebruik van koets of loopkoets.

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart terwijl je hoofd daar meestal helemaal niet naar staat.  Rouwvervoer is niet het eerste waar je aan denkt. Toch is dat een apart hoofdstuk in het gesprek dat ik voer met de nabestaanden wanneer we zoeken naar die speciale vorm van afscheid nemen die past bij de overledene. Het vervoer is soms juist het kenmerkende van een uitvaart.

Eigen-wijze uitvaart

Vaak zoeken de nabestaanden zelf naar nieuwe wegen. Zo was er een uitvaart met de eigen katamaran, met de eigen truck, de eigen shovel, het eigen busje of met een boerenkar.  Door samen goed na te denken wat bij iemand past komt er een afscheid waar je met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Uiteraard staan het respect voor de overledene en de omgeving voorop. Het vervoer dient zorgvuldig en piëteitsvol te gebeuren.  Marijke Buursink Uitvaartverzorging verzorgt de gehele organisatie van het moment van overlijden tot en met de dag van uitvaart en geeft u advies, betrokkenheid en professionaliteit.

Persoonlijke aandacht bij rouwvervoer in Groningen

Omdat de gehele uitvaartverzorging door mij wordt uitgevoerd, kan ik de nabestaanden extra aandacht geven om hun wensen zo goed mogelijk in de praktijk te brengen en een uitvaart zo vorm te geven als zij dat willen. Er is ruimte voor rust en stilte. Ik ga samen met u in overleg, bied ideeën aan en steun u bij het maken van keuzes. Ik denk mee en bied flexibiliteit om tot een mooie en passende uitvaart te komen. Of het nu gaat om een grote of een kleine uitvaart, opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, crematie of begrafenis – ik sta voor u klaar.

Contact

U kunt Marijke Buursink Uitvaartverzorging dag en nacht bereiken voor het melden van een overlijden. Het is ook mogelijk een vrijblijvend voorgesprek aan te vragen voor vragen of wensen voor een aanstaande uitvaart. Ik verzorg uitvaarten in Groningen, Friesland en Drenthe.  U kunt bellen met  telefoonnummer  050-5893005 en emailen met  info@marijkebuursink.nl.