Uitvaart Groningen

Geef de uitvaart vorm op uw eigen manier

Slider

Uitvaart Groningen

Inmiddels heb ik 20 jaar ervaring als uitvaartverzorgster in Groningen. In die twintig jaar is er veel veranderd. Twintig jaar geleden waren mensen nog verbaasd als ze de deur opendeden voor de uitvaartverzorging en er een vrouw op de stoep stond. Eenmaal aan tafel gezeten, klonk steevast: zegt u het maar, wat gaat er gebeuren.

Nu is dat ondenkbaar. Mensen weten goed wat ze wel en niet willen. Ik begeleid uitvaarten met aandacht voor de wensen van de overledene en de nabestaanden.

Wat kan ik voor u doen?

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Veranderingen in Groningen: steeds meer eigen keuzes

Ook in Groningen zelf is er veel veranderd. Het gaat er nu anders toe op een begraafplaats of in een crematorium. Inmiddels kan men kiezen uit meerdere crematoria. Ik kan u adviseren, welke het beste aansluit bij uw ideeën. Er is altijd tijd genoeg: dat is een kwestie van goede planning. Qua catering is bijna alles mogelijk.

Ook bij een begrafenis zijn er meerdere mogelijkheden in en rond de stad Groningen, desgewenst kan men uitwijken naar een natuurbegraafplaats. Tegenwoordig dragen bijna alle families zelf de kist en is er veel ruimte voor eigen ideeën.

Uitvaart op bijzondere locatie

Steeds vaker kiest men in of rond Groningen een bijzondere locatie voor het afscheid waarbij ik als uitvaartverzorger uiteindelijk de overledene, al dan niet met enkele familieleden naar een crematorium overbreng. Een uitvaart thuis, in een café, in een restaurant, in de kantine van een sportclub, bijna alles kan tegenwoordig.

Voor grote gezelschappen zijn er enkele grote kerken in Groningen. Dan komt het aan op een uitstekende logistieke organisatie.

Uitvaart in Groningen professioneel begeleid

Ik zie het als mijn taak om er voor te zorgen dat de voorwaarden aanwezig zijn voor een mooi en waardig afscheid. Ik begeleid u op een warme, betrokken en professionele wijze. Er komt veel op u af, als iemand is overleden. Ik luister zorgvuldig, reik zo nodig ideeën aan en ondersteun u zo bij het maken van belangrijke keuzes in deze vaak moeilijke periode. Die keuzes kun je maar één keer maken. Ze zijn altijd heel persoonlijk. Zo wordt iedere uitvaart een eigen-wijze uitvaart.

Kiezen voor een klein bedrijf is kiezen voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en flexibiliteit.