Uitvaartbedrijf

Uitvaartverzorging en -begeleiding

Marijke Buursink begeleidt al 20 jaar nabestaanden bij het regelen en vormgeven van een uitvaart. Sinds 2006 bestaat het eenmansbedrijf Marijke Buursink Uitvaartverzorging dat uitvaarten verzorgt in de drie noordelijke provincies. Door haar ruime ervaring in de uitvaartzorg kan zij u in alle opzichten met raad en daad terzijde staan.  Maar ieder overlijden, ieder mens is anders. Daarom heb ik ook geen recept voor “hoe het gaat”. Iedere keer weer ga ik open in gesprek met degenen die de uitvaart moeten regelen.

Veranderingen in de uitvaartzorg

In die twintig jaar is er veel veranderd. Twintig jaar geleden waren mensen nog verbaasd als ze de deur opendeden voor de uitvaartverzorging en er een vrouw op de stoep stond. Eenmaal aan tafel gezeten, klonk steevast: zegt u het maar, wat gaat er gebeuren. Nu is dat ondenkbaar. Mensen weten goed wat ze wel en niet willen.

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

Van uitvaartleider naar uitvaartbegeleider

Ik begeleid uitvaarten met aandacht voor de wensen van de overledene en de nabestaanden.  Ik zie het als mijn taak om er voor te zorgen dat de voorwaarden aanwezig zijn voor een mooi en waardig afscheid. Ik begeleid u op een warme, betrokken en professionele wijze. Er komt veel op u af, als iemand is overleden. Ik luister zorgvuldig, reik zo nodig ideeën aan en ondersteun u zo bij het maken van belangrijke keuzes in deze vaak moeilijke periode. Die keuzes kun je maar één keer maken. Ze zijn altijd heel persoonlijk. Zo wordt iedere uitvaart een eigen-wijze uitvaart. Kiezen voor een klein bedrijf is kiezen voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en flexibiliteit.

Rouwdrukwerk

Ik druk zelf bijna alle rouwkaarten. Ook met foto’s of afbeeldingen. Ik heb een ruime collecte voorbedrukte kaarten, maar u kunt ook zelf een kaart ontwerpen. Door zelf te drukken bespaar ik veel tijd en is het ook mogelijk om de kaarten in het weekend te versturen, wat bij een overlijden op vrijdag of zaterdag wenselijk is. Doordat ik intensieve gesprekken met de nabestaanden heb en zelf de kaarten druk, kan ik goed schatten wat bij hun zou kunnen passen.

Kisten

Als zelfstandig ondernemer ben ik niet gebonden aan één leverancier. Ik betrek kisten van verschillende kistenbedrijven en zo is mijn aanbod zeer gevarieerd.

Rouwvervoer

Ik werk nauw samen met een vervoerder. U heeft de keuze tussen verschillende kleuren rouwauto’s. Er kan ook gebruik worden gemaakt van een uitvaartbus, een motor. En u kunt een rouwkist ook zelf vervoeren. Ik denk met u mee.

Contact

Marijke Buursink Uitvaartverzorging, tel. 06 – 411 085 20, mail: info@marijkebuursink.nl