Uitvaartconsulent Groningen

Een overlijden is een verdrietige aangelegenheid. Of er nu een jong of ouder iemand is overleden, het gemis is er vaak niet minder om. Natuurlijk wilt u de uitvaart goed regelen zodat de overledene een mooi en passend afscheid krijgt. Hiervoor kunt u een beroep doen op Marijke Buursink Uitvaartverzorging die als uitvaartconsulent Groningen uw uitvaart kan begeleiden. Zij kan u bijstaan en adviseren over het regelen van een mooi afscheid van uw dierbare, zeker ook wanneer u dit op uw eigen wijze wilt vormgeven.

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

De uitvaartconsulent Groningen zorgt voor een mooie plechtigheid

Of u nu kiest voor een kerkelijke plechtigheid of een persoonlijk afscheid dat niet is gebaseerd op religie, de uitvaart moet zo worden geregeld dat de nabestaanden er met een goed gevoel op terugkijken. U kunt uw wensen bespreken met de uitvaartconsulent Groningen zodat de laatste wensen voor de overledene zo goed mogelijk kunnen worden uitgevoerd. U kunt de muziek uitkiezen en in overleg een orde van dienst opstellen. Marijke Buursink Uitvaartverzorging zorgt er als consulent voor, dat de plechtigheid goed verloopt en dat alles volgens uw wensen wordt uitgevoerd.

Een mooi afscheid is een mooie herinnering voor later

Een mooi afscheid kan u helpen om het verlies van uw dierbare te verwerken en het een plaats te geven. Daarom is het zo belangrijk dat alles rond de uitvaart verloopt precies zoals u dat wilt. Daarom is het belangrijk dat het úw afscheid is en niet een standaardrecept. Hierin kan Marijke Buursink Uitvaartverzorging u begeleiden. U kunt telefonisch: 050 -5893005, of per mail: info@marijkebuursink.nl,  contact met haar opnemen.