Uitvaartlocaties Groningen

Wanneer je een dierbare verliest wens je dat de overledene een mooi en passend afscheid krijgt. Je wilt iemand gedenken op een manier die past bij haar of hem en bij jezelf.  Iedereen heeft hiervoor zijn eigen wensen en wil uiteraard ook dat de uitvaart vlekkeloos verloopt. De keuze voor de uitvaartlocatie is daarbij van groot belang. Je moet je prettig voelen in die ruimte en de locatie moet ook praktisch zijn, wannneer er veel bezoekers zullen komen. De meeste plechtigheden en het condoleren na afloop vinden plaats in de aula van een crematorium of begraafplaats. 

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

Uitvaartlocaties

Er zijn in en rond Groningen talloze mogelijkheden voor een uitvaartplechtigheid . Marijke Buursink Uitvaartverzorging reikt u desgewenst ideeën aan of bespreekt met u de voor- en nadelen van een locatie. Je kunt kiezen voor een kerk, ook als je geen kerkelijke uitvaart wenst, je kunt ook kiezen voor een grote zaal of zelfs een café. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om thuis of in de eigen tuin een afscheid te organiseren.  We spreken uitvoerig over de locatie wanneer u iets anders wenst dan een aula. Marijke Buursink Uitvaartverzorging verzorgt uitvaarten in Groningen, Friesland en Drenthe en helpt u graag bij het vinden van een uitvaartlocatie naar uw wensen.

Flexibele en betrokken uitvaartlocatie in Groningen

Marijke Buursink Uitvaartverzorging begeleidt u met alle aspecten rondom een uitvaart, van het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart. Omdat alles door één persoon geregeld wordt, is er veel plaats voor persoonlijke aandacht, rust en betrokkenheid. Ik luister naar de wensen en behoeftes van de nabestaanden en steun bij het maken van keuzes. Het kiezen van een locatie is daar bijvoorbeeld één van. Voor een uitvaart in een kerk zijn er in de provincie Groningen vele bijzondere eeuwenoude kerken, die ook voor niet-kerkelijke mensen kunnen dienen als een mooie uitvaartlocatie. Of misschien was de wens van de overledene om één te zijn met de natuur, waarbij natuurbegraven een mogelijkheid is. Hillig Meer is een natuurbegraafplaats in de bossen van de Drentse Hondsrug, waarbij natuurlijke objecten, zoals bomen, als gedenkteken worden gebruikt. In Noord-Groningen kan men begraven worden op natuurbegraafplaats Reiderwolde.

Een uitvaart in Groningen hoeft niet duur te zijn

De kosten van een uitvaart hangen van verschillende factoren af, maar ik maak zo snel mogelijk een duidelijke begroting naar aanleiding van de wensen. Ik bied ook de mogelijkheid tot een budget-uitvaart. We kunnen ook eengesprek hebben om kennis te maken warabij u kunt onderzoeken of “het klikt”.  Al uw vragen komen dan in alle rust aan de orde.  Bij een overlijden kunt u mij dag en nacht bellen op 050-5893005 en ik ben via email bereikbaar op info@marijkebuursink.nl.