Uitvaartverzorger Bedum

Wanneer u, woonachtig in de gemeente Bedum, afscheid moet nemen van een overleden dierbare, dan komt er in korte tijd veel op u af. In heel korte tijd moeten er veel praktische zaken worden geregeld en moet u beslissingen nemen die nooit meer over gedaan kunnen worden. Maar door alle emoties rond een overlijden staat je hoofd daar vaak niet naar en kun je niet helder denken. “Mijn hoofd is een zeef”- zeggen veel nabestaanden op dat moment. Dan is het fijn dat er iemand naast je staat die het overzicht heeft van alle mogelijkheden van een uitvaart in of rond Bedum. 

Marijke Buursink Uitvaartverzorging kan u helpen om een uitvaart vorm te geven die aansluit op uw wensen en behoeften, zodat u op uw eigen manier afscheid kunt nemen. Rust en aandacht staan in mijn werkwijze voorop. 

Niet alles hoeft u op de eerste dag te beslissen. En op de dag van de uitvaart, of dat nu een crematie is of een begrafenis in Bedum of elders, dan wilt u zich geen zorgen hoeven te maken over de organisatie, maar wilt u alle aandacht kunnen hebben voor het afscheid. Marijke Buursink Uitvaartverzorging neemt u op bescheiden wijze de begeleiding van de uitvaart uit handen en zorgt er voor dat deze verloopt zoals u dat wilt.

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

Afscheid in of rond Bedum volgens uw wensen via uitvaartverzorger Marijke Buursink

Veel uitvaarten verlopen op de traditionele manier met een kerkdienst vooraf en een condoleance achteraf. Maar ieder mens is anders, en daarom zijn de wensen en behoeften van iedere nabestaande ook verschillend. Dikwijls kan een traditionele uitvaart toch een persoonlijk tintje krijgen. Soms ontdekken nabestaanden pas tijdens het overleg wat ze nu eigenlijk willen. Dikwijls zijn de wensen van de oudere generatie anders dan die van de jongere. Marijke Buursink Uitvaartverzorging helpt u bij het maken van keuzes door naar u te luisteren en u te ondersteunen en zo tot een voor alle betrokkenen goede vorm te komen. Desgewenst geeft zij tips en adviezen. Een afscheid kun je niet overdoen – daarom wordt alles tot in de puntjes voorbereid voor een uitvaart waar u later met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Dag en nacht bereikbaar

Marijke Buursink Uitvaartverzorging is gevestigd aan de Oosterseweg 1 in Zuidwolde, gemeente Bedum. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen met telefoonnummer 050 – 58 93 005. Op kantoortijden kunt u desgewenst een afspraak maken voor een (vrijblijvend) voorgesprek waarin in alle rust alle aspecten van een uitvaart aan de orde kunnen komen. Uiteraard kunt u ook contact opnemen per e-mail: info@marijkebuursink.nl.