Uitvaartverzorger Glimmen

Voor het verzorgen van een begrafenis of crematie na een overlijden in Glimmen kunt een beroep doen op de dienstverlening van Marijke Buursink Uitvaartverzorging. Zij heeft inmiddels 20 jaar ervaring in het begeleiden van nabestaanden met het vormgeven van een uitvaart. Wanneer er iemand is overleden, komt er veel op je af. In korte tijd moeten er veel besluiten worden genomen. Maar dikwijls gaat door de emotionele situatie waarin je verkeert alles langs je heen. Dan is het fijn dat er een luisterend oor is van iemand die beroepshalve de grote lijnen in de gaten houdt en je tegelijk alle ruimte geeft om je eigen keuzes te maken. Met aandacht en rust begeleid ik u stapsgewijs door alle keuzemomenten heen. Desgewenst reik ik u ideeën aan. En niet alles hoeft op de eerste dag beslist te worden. Als uitvaartverzorger in Glimmen kan ik u helpen om alles goed te regelen, zodat u achteraf kunt terugkijken op een mooi en passend verloop van de uitvaart. Dat draagt bij aan het verwerken van een verlies.

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

Alles geregeld door de uitvaartverzorger in Glimmen

In overleg met u kan ik u alle zorg uit handen nemen.  We bespreken wat de mogelijkheden zijn voor een uitvaart zoals die u voor ogen staat en wat de wensen van de overledene en de nabestaanden zijn. Van alle oplossingen worden de voors en tegens aangegeven. U houdt de regie, terwijl ik inspeel op uw wensen en ideeën. Met zorg en aandacht en tevens op professionele wijze neem ik de praktische organisatie op me, zodat u de tijd heeft voor uw eigen proces.

Op de dag zelf dient alles vlekkeloos te verlopen, zodat u de uitvaart met een gerust gevoel kunt beleven, zonder te hoeven letten op de organisatie.

Contact met uitvaartverzorger in Glimmen

In het geval van een overlijden kunt u dag en nacht contact met mij opnemen door te bellen naar 050 – 58 93 005. Ik ben gevestigd aan de Oosterseweg 1 in Zuidwolde, maar kom na een overlijden altijd bij de mensen thuis. Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor een vrijblijvend voorgesprek. Ik kan een uitvaart voor u regelen in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen via info@marijkebuursink.nl.