Uitvaartverzorger Grijpskerk

Wanneer u een uitvaart moet regelen en afscheid moet nemen van iemand die u nabij is, dan komt er in korte tijd veel op u af. Het overlijden op zich zelf brengt emoties en vaak staat je hoofd er niet naar om je tegelijk ook te richten op praktische en zakelijke dingen. Dan is het fijn dat er iemand is die je door die dagen heen kan loodsen, zonder zich op te dringen. Marijke Buursink Uitvaartverzorging kan u helpen om een uitvaart vorm te geven die aansluit op uw wensen, zodat u op uw eigen manier afscheid kunt nemen. Met twintig jaar professionele ervaring heeft zij het overzicht en kan u begeleiden bij het maken van uw

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

Rust en aandacht voor de wezenlijke dingen

Rust en aandacht staan in mijn werkwijze voorop. Dat betekent dat u niet alles op de eerste dag al hoeft te beslissen. Van sommige dingen worden het pas na enkele dagen duidelijk hoe je het wilt hebben. Het is van wezenlijk belang dat je ergens een nachtje over kunt slapen. Daarom werk ik stap-voor-stap. Wat gedaan moet worden, wordt gedaan en wat kan wachten, kan wachten. Op de dag van de uitvaart, of dat nu een begrafenis in Grijpskerk is of elders, of een crematie, hoeft u zich geen zorgen te maken over de organisatie, maar kunt u alle aandacht richten op u zelf en uw familie. Marijke Buursink Uitvaartverzorging neemt u op bescheiden wijze de organisatie van de uitvaart uit handen en zorgt er voor dat deze verloopt zoals u dat wilt.

Een afscheid in of rond Grijpskerk zoals je zelf wilt

Ieder mens is anders, en daarom zijn de wensen en behoeften van iedere nabestaande ook verschillend. Dikwijls wordt pas in het gesprek duidelijk wat een familie eigenlijk het liefst zou willen. Een overlijden ongedaan maken is onmogelijk, maar zorgen dat het afscheid mooi wordt – daar kan ik wel een steentje aan bijdragen. Marijke Buursink Uitvaartverzorging helpt u bij het maken van keuzes door naar u te luisteren en u te ondersteunen. Desgewenst geeft zij tips en adviezen. Samen bespreken we uw wensen, zodat we een heel persoonlijke uitvaart kunnen voorbereiden waar u later met een goed gevoel op terug kunt kijken. Ook als dat een gewone ”standaard” uitvaart is.

Dag en nacht bereikbaar

Marijke Buursink Uitvaartverzorging is gevestigd aan de Oosterseweg 1 in Zuidwolde en verzorgt uitvaarten in Groningen, Friesland en Drenthe tot een uur rijden. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen met telefoonnummer 06 – 411 085 20. Op kantoortijden kunt u ook een afspraak maken voor een (vrijblijvend) voorgesprek waarin alle aspecten van een uitvaart aan de orde kunnen komen, ook de financiële. U kunt ook een mail sturen: info@marijkebuursink.nl.