Uitvaartverzorger in Groningen

Als uitvaartverzorger in Groningen begeleid ik uitvaarten met aandacht voor de wensen van de overledene en de nabestaanden. In goed overleg wordt er op een mooie en passende manier afscheid genomen. Kiezen voor een klein bedrijf is kiezen voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en flexibiliteit. Dat is ook de kracht van Marijke Buursink Uitvaartverzorging in Groningen.

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

Jarenlange ervaring als uitvaartverzorger in Groningen

Inmiddels bijna 20 jaar begeleid ik als uitvaartverzorger in Groningen alle vormen van crematies en begrafenissen. Ik begeleid alle beslissingen rond de uitvaart met warmte, betrokkenheid en professionaliteit. Er komt veel op u af als iemand is overleden. Door zorgvuldig te luisteren kan ik u zo ondersteunen bij het maken van belangrijke keuzes in deze vaak moeilijke periode. Zo kunt u de uitvaart altijd op uw eigen manier vormgeven.

De kwaliteit van een kleinschalig uitvaartverzorger in Groningen

Marijke Buursink Uitvaartverzorging is een klein bedrijf. Daardoor hebben de nabestaanden met één persoon te maken. Ik overleg met de familie en begeleid de uitvaart op de dag zelf. Ik vind het belangrijk dat organisatie op de dag zelf vlekkeloos is. U kunt het namelijk nooit overdoen.

Voor informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Voor een melding van overlijden dag en nacht: 050- 5893005