Een begrafenis regelen

Welke uitvaart past het beste bij de overledene?

Slider

Uitvaartverzorger Loppersum

Voor het verzorgen van een begrafenis of crematie na een overlijden in Loppersum kunt een beroep doen op de ruime ervaring van Marijke Buursink Uitvaartverzorging. Wanneer er iemand is overleden, komt er veel op je af. In korte tijd moeten er veel besluiten worden genomen. Maar dikwijls gaat door de emotionele situatie waarin je verkeert veel langs je heen. Je hoofd staat er niet naar om beslissingen te moeten nemen. Dan is het fijn dat er een luisterend oor is van iemand die beroepshalve de grote lijnen in de gaten houdt en je tegelijk alle ruimte geeft om je eigen keuzes te maken. Met aandacht en rust begeleid ik u stapsgewijs door alle keuzemomenten heen. Desgewenst reik ik u ideeën aan. En niet alles hoeft op de eerste dag beslist te worden. Als uitvaartverzorger in Loppersum kan ik u helpen om alles goed te regelen, zodat u achteraf kunt terugkijken op een mooi en passend verloop van de uitvaart, ook als u het änders wilt dan anders”.

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

Een uitvaart in Loppersum – goed geregeld en mooi afscheid

Marijke Buursink Uitvaartverzorging is een eenmansbedrijf. Ik heb alle tijd om u in alle rust te begeleiden. U hebt in alle dagen alleen met één persoon te maken. U geeft aan wat u zelf wilt doen en wat u liever aan mij overlaat. Alle onderdelen van een uitvaart bespreken we: de laatste verzorging, de kist, de rouwkaart, het vervoer. Samen zoeken we naar een geschikte locatie voor een afscheidsbijeenkomst in of rond Loppersum. Zo nodig reik ik u ideeën aan, maar u blijft altijd degene die bepaalt hoe de uitvaart gaat verlopen. De rouwaarten druk ik zelf. Daarmee kunnen de kaarten ook in het weekend worden verstuurd, wat belangrijk is bij een overlijden op vrijdag of zaterdag.

Een uitvaart in Loppersum waar je met een goed gevoel op terugkijkt

Veel mensen kiezen voor Marijke Buursink Uitvaartverzorging vanwege haar jarenlange ervaring, haar warme betrokkenheid en professionele organisatie. Als “eenpitter” denkt zij met u mee, ze is flexibel, creatief en slagvaardig. Dat resulteert in een uitvaart waar je met een goed gevoel op terugkijkt. En dat draagt bij aan het verwerken van het verlies.

U kunt haar bereiken op telefoonnummer: 06 – 411 085 20 of per mail: info@marijkebuursink.nl. Ook voor een vrijblijvend informatief gesprek of een voorgesprek bij een te verwachten overlijden.