Een begrafenis regelen

Welke uitvaart past het beste bij de overledene?

Slider

Uitvaartverzorger Middelstum

Marijke Buursink, 20 jaar ervaring als uitvaartverzorger in de provincie Groningen
Marijke Buursink Uitvaartverzorging begeleidt uitvaarten met aandacht voor de wensen van de overledene en de nabestaanden. In goed overleg wordt er op een mooie en passende manier afscheid genomen. Als ervaren uitvaartverzorger in de provincie Groningen zorg ik ervoor dat de uitvaart verloopt zoals u dat wilt. Stap voor stap bespreken we wat er moet gebeuren en welke keuzes u kunt maken. Kiezen voor een klein bedrijf is kiezen voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en flexibiliteit. Dat is de kracht van Marijke Buursink Uitvaartverzorging in Groningen.

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

Als uitvaartverzorger in Middelstum de voorwaarden scheppen voor een mooi afscheid

Steeds vaker weten nabestaanden precies hoe ze een uitvaart willen hebben. Het is dan mijn taak om te zorgen voor de juiste voorwaarden, zodat alles precies verloopt zoals men zich dat had voorgesteld. Als uitvaartverzorger in de provincie Groningen let ik op details en weet ik hoe de wensen van nabestaanden gerealiseerd kunnen worden. Zo werken we toe naar een mooi en waardig afscheid. U krijgt op een warme, betrokken en professionele wijze begeleiding bij alle beslissingen rond de uitvaart. Er komt veel op u af, als iemand is overleden. Ik luister zorgvuldig, reik zo nodig ideeën aan en ondersteun u zo bij het maken van belangrijke keuzes in deze vaak moeilijke periode. Die keuzes kun je maar één keer maken. Zo kunt u de uitvaart altijd op uw eigen manier vormgeven – of het nu gaat om een grote of een kleine uitvaart.

De kwaliteit van een kleinschalig uitvaartverzorger in Middelstum en omgeving

Marijke Buursink Uitvaartverzorging werkt als uitvaartverzorger in Groningen in haar eentje. Daardoor hebben de nabestaanden met één persoon te maken. Bij een thuisoverlijden sta ik aan het bed van de overledene, ik overleg met de familie en begeleid de uitvaart op de dag zelf. Ook druk ik zelf de rouwkaarten, ook in het weekend. Ik vind het als uitvaartverzorger in Groningen belangrijk dat organisatie op de dag zelf vlekkeloos verloopt. Zo heeft u alle ruimte voor uw eigen afscheid. U kunt het namelijk nooit overdoen. Ik zoek naar creatieve oplossingen wanneer u bijzondere wensen hebt die op het eerste gezicht lastig lijken te zijn. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

U kunt vrijblijvend contact opnemen voor informatie of het afspreken van een voorgesprek. Telefoon: 06 – 411 085 20 of mail: info@marijkebuursink.nl.