Een begrafenis regelen

Welke uitvaart past het beste bij de overledene?

Slider

Uitvaartverzorger Tynaarlo

Wanneer u een uitvaart moet regelen en afscheid moet nemen van iemand die u nabij is, dan komt er in korte tijd veel op u af. Je hoofd staat er eigenlijk niet naar om beslissingen te nemen. Het overlijden op zich zelf brengt emoties met zich mee en tegelijk moet u zich ook richten op praktische en zakelijke dingen. Het is niet gemakkelijk dat alles tegelijk moet gebeuren. Marijke Buursink Uitvaartverzorging kan u helpen om een uitvaart vorm te geven die aansluit op uw wensen en behoeften, zodat u op uw eigen manier afscheid kunt nemen.

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

Rust en aandacht voor de wezenlijke dingen

Rust en aandacht staan in mijn werkwijze voorop. Dat betekent dat u niet alles op de eerste dag al hoeft te beslissen. Van sommige dingen worden het pas na enkele dagen duidelijk hoe je het wilt hebben. Het is van wezenlijk belang dat je ergens een nachtje over kunt slapen. Marijke Buursink Uitvaartverzorging neemt u op bescheiden wijze de organisatie van de uitvaart uit handen en zorgt er voor dat deze verloopt zoals u dat wilt. Wanneer u veel zelf wilt doen, kan zij u op de achtergrond met raad en daad terzijde staan.

Een afscheid in of rond de gemeente Tynaarlo zoals je zelf wilt

Ieder mens is anders, en daarom zijn de wensen en behoeften van iedere nabestaande ook verschillend. Dikwijls wordt pas al pratend duidelijk wat een familie nu eigenlijk voor ogen heeft. Marijke Buursink Uitvaartverzorging helpt u bij het maken van keuzes door naar u te luisteren en u te ondersteunen. Desgewenst geeft zij tips en adviezen. Samen bespreken we uw wensen, zodat we een heel persoonlijke uitvaart kunnen voorbereiden waar u later met een goed gevoel op terug kunt kijken. Op de dag van de uitvaart, of dat nu een begrafenis is in de gemeente Tynaarlo is of elders, of een crematie, hoeft u zich geen zorgen te maken over de organisatie, maar kunt u alle aandacht richten op u zelf en uw familie.

Dag en nacht bereikbaar
Marijke Buursink Uitvaartverzorging is gevestigd aan de Oosterseweg 1 in Zuidwolde. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen met telefoonnummer 06 – 411 085 20. Op kantoortijden kunt u ook een afspraak maken voor een (vrijblijvend) voorgesprek waarin alle aspecten van een uitvaart aan de orde kunnen komen, ook de financiële. U kunt ook een mail sturen: info@marijkebuursink.nl.