Uitvaartverzorger Zuidhorn

Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, dan komt er in korte tijd veel op u af. Naast de persoonlijke gevoelens die een overlijden oproept, moeten er in korte tijd ook veel praktische zaken worden geregeld. Marijke Buursink Uitvaartverzorging kan u helpen om een uitvaart vorm te geven die aansluit op uw wensen en behoeften, zodat u op uw eigen manier afscheid kunt nemen. We nemen de tijd om alles door te nemen. Rust en aandacht staan in mijn werkwijze voorop.  En op de dag van de uitvaart, of dat nu een begrafenis in Zuidhorn is of elders, of een crematie, wilt u zich geen zorgen hoeven te maken over de organisatie, maar wilt u alle aandacht kunnen hebben voor u zelf en uw familie. Marijke Buursink Uitvaartverzorging neemt u op bescheiden wijze de begeleiding van de uitvaart uit handen en zorgt er voor dat deze verloopt zoals u dat wilt.

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

Een afscheid in of rond Zuidhorn zoals je zelf wilt

Ieder mens is anders, en daarom zijn de wensen en behoeften van iedere nabestaande ook verschillend. Dikwijls wordt pas tijdens het overleg duidelijk wat men nu eigenlijk voor ogen heeft. Marijke Buursink Uitvaartverzorging helpt u bij het maken van keuzes door naar u te luisteren en u te ondersteunen. Desgewenst geeft zij tips en adviezen. Samen bespreken we uw wensen, zodat we een heel persoonlijke uitvaart kunnen voorbereiden waar u later met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Dag en nacht bereikbaar

Marijke Buursink Uitvaartverzorging is gevestigd aan de Oosterseweg 1 in Zuidwolde, zo’n kwartier rijden van Zuidhorn. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen met telefoonnummer 050 – 58 93 005. Op kantoortijden kunt u desgewenst een afspraak maken voor een (vrijblijvend) voorgesprek waarin in alle rust alle aspecten van een uitvaart aan de orde kunnen komen. Uiteraard kunt u ook contact opnemen per e-mail: info@marijkebuursink.nl.