Uitvaartverzorging Eelde

Voor altijd afscheid nemen is moeilijk. Plotseling staat de wereld stil. Alles lijkt langs je heen te gaan. Maar er moeten wel zaken geregeld worden – iets, waar je hoofd helemaal niet naar staat. Wanneer u de diensten van Marijke Buursink Uitvaartverzorging inschakelt voor uw uitvaart, kunt u rekenen op zorgvuldige begeleiding. Stap voor stap neem ik met u alles door wat nodig is om een mooi en persoonlijk afscheid vorm te geven. Mijn werkwijze is zo dat niet alles op de eerste dag, wanneer iemand nog zo kwetsbaar is, beslist hoeft te worden. U krijgt alle tijd die nodig is om uw eigen keuzes te vinden. Wanneer u geen gebruik maakt van een aula van een crematorium of begraafplaats  begeleid ik u bij het vinden van een geschikte locatie, passend bij het aantal genodigden. In de omgeving van Eelde zij diverse mooie en geschikte locaties te vinden.

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

Voor iedereen een uniek afscheid bij uitvaartverzorging in Eelde

Iedereen is uniek is en heeft op zijn eigen manier zijn leven geleid. Ook een afscheid moet passen bij de overledene en bij degenen die dit verzorgen. Soms heeft uw dierbare bij leven al dingen vastgelegd, waardoor het makkelijker wordt invulling te geven aan afscheidsdienst. Soms moeten nabestaanden alles zelf bedenken – zeker wanneer een overlijden onverwacht is of op jonge leeftijd plaatsvindt. Vooral dan is het belangrijk dat we de tijd nemen en de ruimte om tot weloverwogen keuzes te komen.

Ruim 20 jaar ervaring als uitvaartverzorger

Marijke Buursink Uitvaartverzorging heeft inmiddels twintig jaar ervaring met het verzorgen van crematies en begrafenissen in en rond Eelde-Paterswolde. De meeste van uw vragen kan ik beantwoorden. Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden om tot een eigen, unieke uitvaart te komen. Ik bespreek deze graag met u.

Meer informatie over uitvaartverzorging Eelde

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en diensten van Marijke Buursink Uitvaartverzorging in Eelde, of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend voorgesprek? U kunt mij bereiken tijdens kantooruren per telefoon op 050 – 58 93 005. Mailen kan altijd via info@marijkebuursink.nl.