Uitvaartverzorging Leek

Marijke Buursink Uitvaartverzorging kan u ook in Leek bijstaan met het verzorgen van de uitvaart van een dierbare. Ik heb zo’n twintig jaar ruime ervaring opgedaan in het verzorgen van uitvaarten – ook in Leek en omgeving. Daarmee kan ik u op vakkundige wijze van dienst zijn. Aandacht en respect staan centraal in mijn manier van werken, immers, u bevindt zich in een emotioneel zware periode waarin u in zeer korte tijd veel beslissingen moet nemen. Ik vind het belangrijk dat u het afscheid op uw manier en op uw tempo kunt voorbereiden. Je hoeft niet alles op de eerste dag te beslissen.  Ik kan u bijstaan en u door die moeilijke dagen tussen overlijden en uitvaart heen loodsen. Een goede uitvaart is een afscheid waar je met een goed gevoel op terugkijkt. Een mooi afscheid draagt bij aan het verwerken van het verlies.
Ik verzorg uitvaart in Leek en in de regio rond Leek.

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

Uitvaartverzorging in Leek met aandacht voor detail

Wij vinden het belangrijk dat u met een goed gevoel terug kunt kijken op de uitvaartverzorging in Leek. Het gaat bij een afscheid vaak om de kleine dingen, om de details. Was er rust?  Was er ruimte voor een onverwacht gebeuren? Maar ook: Was alles perfect georganiseerd? Marijke Buursink Uitvaartverzorging neemt u alle zorg uit handen en zorgt ervoor dat de uitvaart volledig verloopt zoals u het voor ogen had. Wij kunnen tijdens de uitvaartverzorging in Leek dan ook optimaal rekening met uw wensen en eisen betreffende de uitvaart. Wanneer er iemand overleden is, dan kunt u uiteraard dag en nacht telefonisch contact opnemen.

Wilt u meer informatie?

Wanneer u interesse heeft in de mogelijkheden betreffende uitvaartverzorging in Leek, dan bespreken wij graag met u wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 050 – 58 93 005 of door te mailen naar info@marijkebuursink.nl. Wij staan graag voor u klaar, ook wanneer u advies wenst over de uitvaartverzorging in Leek. Wij zijn gevestigd aan de Oosterseweg 1 in Zuidwolde.