Uitvaartverzorging Leens

Wanneer u een uitvaartverzorger zoekt in Leens of in de omgeving van Leens dan kunt u een beroep doen op Marijke Buursink Uitvaartverzorging. Zij werkt al bijna 20 jaar als uitvaartverzorger in de provincie Groningen en heeft ruime ervaring in het begeleiden van nabestaanden bij het regelen van een begrafenis in of rond Leens of een crematie in de stad Groningen. Met aandacht en zorg voor detail begeleid ik u in een bijzonder emotionele periode. Wanneer je net een dierbare hebt verloren, staat je hoofd niet naar regelen en organiseren, maar toch moeten er in korte tijd veel keuzes worden gemaakt, want je wilt wel graag dat er een mooi afscheid komt dat recht doet aan de overledene. Als uitvaartverzorger kan ik beroepshalve “het hoofd koel houden” en u met een warm hart begeleiden bij het maken van die keuzes. Dat hoeft niet allemaal op de eerste dag. Stap voor stap loodst Marijke Buursink Uitvaartverzorging u door de moeilijke dagen tussen overlijden en uitvaart heen. 

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

De uitvaartverzorger voor Leens met ervaring en creatieve oplossingen

Marijke Buursink Uitvaartverzorging biedt u een professionele en zeer persoonlijke werkwijze voor de uitvaartverzorging in Leens, of dit nu een kerkelijke uitvaart is of niet, of het nu gaat om een begrafenis of een crematie. Wilt u een klassieke uitvaart, dan zorg ik voor een stijlvolle entourage. Wilt u afwijken van de gebaande paden, dan zoeken we samen naar een vorm die recht doet aan uw ideeën. Met betrokkenheid en aandacht ga ik met u in gesprek. Samen zoeken we naar de plek waar het afscheid plaatsvindt. Wellicht wordt de overledene thuis opgebaard en kan men daar nog afscheid nemen? Maakt u drukwerk zelf of kan ik een mooie rouwkaart voor u maken? 

Contact ons voor vragen over uitvaartzorging Leens

Wanneer u interesse hebt in de werkwijze van Marijke Buursink Uitvaartverzorging, dan kunt u tijdens kantooruren contact met mij opnemen. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen. Voor meer informatie over mijn manier van werken voor een uitvaart in Leens kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Ook is het mogelijk om in een voorgesprek uw wensen op een rijtje te zetten en door te nemen wat er zoal komt kijken bij een uitvaart. Dat verplicht u tot niets. Bel dan naar 050 – 58 93 005 of mail naar info@marijkebuursink.nl.