Uitvaartverzorging Winsum

Marijke Buursink Uitvaartverzorging  regelt in Winsum een uitvaart tot in de puntjes. Met aandacht en zorg voor detail begeleid ik u in een bijzonder emotionele periode. Wanneer je net een dierbare hebt  verloren, staat je hoofd niet naar regelen en organiseren, maar je wilt wel graag dat er een mooi afscheid komt dat recht doet aan de overledene.  In korte tijd moeten er veel keuzes worden gemaakt.  Dan is het fijn dat er mensen zijn die beroepshalve “het hoofd koel houden” en u met een warm hart begeleiden bij het maken van die keuzes. Dat hoeft niet allemaal op de eerste dag. Stap voor stap loodst Marijke Buursink Uitvaartverzorging u door de moeilijke dagen tussen overlijden en uitvaart heen.

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

Professionele uitvaartverzorging in Winsum

Marijke Buursink Uitvaartverzorging biedt u een professionele en zeer persoonlijke werkwijze voor de uitvaartverzorging in Winsum, of dit nu een kerkelijke uitvaart is of niet, of het nu gaat om een begrafenis of een crematie. Met betrokkenheid en aandacht ga ik met u in gesprek. Samen zoeken we naar de plek waar het afscheid plaatsvindt. Wellicht wordt de overledene thuis opgebaard en kan men daar nog afscheid nemen? Ik vind het belangrijk dat u kunt rekenen op een uitvaart die precies zo verloopt als u wenst.  Ik zorg ook voor een mooie kaart, al dan niet in kleur of met een foto.

Uiteraard werk ik ook in alle plaatsen in de regio rond Winsum.

Neem contact op

Wanneer u interesse hebt in de werkwijze van Marijke Buursink Uitvaartverzorging, dan kunt u tijdens kantooruren contact met mij opnemen. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen. Het bedrijf is gevestigd aan de Oosterseweg 1 in Zuidwolde, maar meestal kom ik bij de mensen thuis. Voor meer informatie over onze manier van werken bij uitvaartverzorging in Winsum kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Bel dan naar 050 – 58 93 005 of mail naar info@marijkebuursink.nl.