Uitvaartzorg Haren

Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, dan wilt u graag dat dit gebeurt op een manier die bij u en bij de overledene past. Marijke Buursink Uitvaartverzorging kan u helpen om een uitvaart vorm te geven die aansluit op uw wensen en behoeften, zodat u op uw eigen manier afscheid kunt nemen. Zeker op de dag van de uitvaart wilt u zich geen zorgen hoeven te maken over de organisatie, maar wilt u alle aandacht kunnen hebben voor u zelf en uw familie. Marijke Buursink Uitvaartverzorging neemt u op bescheiden wijze de begeleiding van de uitvaart uit handen en zorgt er voor dat deze verloopt zoals u dat wilt.

Diensten 'Eigen-wijze uitvaart'

Begrafenis regelen

Kies de uitvaart die het beste past bij de overledene

Crematie regelen

Goede voorbereiding en voldoende tijd om afscheid te nemen

Budget uitvaart

De meest volledige uitvaart binnen een beperkt budget

Passende uitvaartzorg in Haren

Ieder mens is anders, en daarom zijn de wensen en behoeften van iedere nabestaande ook verschillend. U kunt kiezen voor een grote of een kleine uitvaart, een crematie of een begrafenis, of misschien wilt u een bijzondere locatie voor de uitvaart. Marijke Buursink Uitvaartverzorging helpt u bij het maken van deze keuzes door naar u te luisteren en u te ondersteunen en te adviseren. Samen bespreken we uw wensen, zodat we een heel persoonlijke uitvaart kunnen voorbereiden waar u later met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Dag en nacht bereikbaar

Marijke Buursink Uitvaartverzorging bevindt zich aan de Oosterseweg 1 in Zuidwolde. Zij richt zich op uitvaarten in Groningen, Friesland en Drenthe en daarmee bent u voor het verzorgen van een begrafenis in Haren bij haar aan het goede adres. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen met telefoonnummer 050 – 58 93 005. Uiteraard kunt u ook contact opnemen per e-mail: info@marijkebuursink.nl.